Zaterdag 16 september 2017 organiseerde COM Noord-Holland een wandelpuzzeltocht en een motortoertocht. Omdat onze vrijwilliger en motorrijder Ad (die toevallig ook in het bestuur van COM NH zit) deze rit zou uitstippelen, besloten een aantal motorrijders onder de KTL vrijwilligers om hieraan mee te doen. Een identietijdsgroep binnen KTL was geboren: KTL Motorvrienden!

Om 10.00 uur was het verzamelen in Schoorl alwaar de meerderheid van de wandelaars al aanwezig was. Kopje koffie met bekende cake en hier en daar een oude bekende. Helaas moest Nienke op voorhand afzeggen wegens motorproblemen die niet tijdig opgelost konden worden. Toen om 11.00 uur Rob van N. nog steeds niet aanwezig was toch maar even gebeld. Ja hoor, hij was reeds onderweg na wat (motor-)opstartproblemen te hebben gehad.

Voor vertrek kregen we nog een vragenlijst met 10 Marine/Korpsvragen die we als groep moesten beantwoorden. Met een klein clubje van 7 motoren eindelijk onderweg. Na een kilometer of 60 een lunchstop met een door het COM verstrekte LUPAK. Onderweg ging de route via diverse kleine en leuke dorpjes, slingerweggetjes. Na een tankstop reden we weer richting Schoorl. Zelfs de weergoden waren ons goed gezind, de gehele rit droog weer! Terug in Schoorl wachtte ons nog twee “oud-hollandsche spellen” die we in een recordtijd wisten te voltooien.

Zoals bij COM bijeenkomsten gebruikelijk werd de dag afgesloten met een tombola en een nasimaaltijd. Ook werd er nog een groepsfoto gemaakt met de wandelaars, motoren en motorrijders.
Het was super georganiseerd en hopen volgend jaar opnieuw op een mooie tocht en meer rijders!

Jack, Ad, Bonne, Rob