Vrijwilliger worden?

Ooit eens gedacht om vrijwilliger te worden? In een leuke omgeving en met mensen met een zelfde soort achtergrond. Stichting Keep Them Landing is op zoek naar vrijwilligers. Kan je sleutelen of goed met elektra uit de voeten, of ben je gewoon goed in andere zaken, dan bij jij de aangewezen vrijwilliger die wij zoeken!

Wat deze stichting precies doet?

Marine vlootdagen

Het in stand houden van, en tonen aan het publiek van landingsvaartuigen van de Koninklijke Marine en van het Korps Mariniers in het bijzonder. Deze club van oud-mariniers en oud-marinemannen heeft op dit moment een 3-tal landingsvaartuigen operationeel. Op diverse manifestaties zijn wij met 1 of meerdere landingsvaartuigen aanwezig. Zoals daar zijn de Marinedagen, Veteranendag, Zwemmarathon Stavoren-Medemblik, varende ondersteuning bij diverse andere Veteranen initiatieven. Maar ook het verzorgen van watertransport bij Sail Amsterdam, Sail Harlingen, Sail Den Helder. Het vervoeren van passagiers bij de Hoornse Waterweken i.c.m. watervliegtuig Catalina en natuurlijk gewoon varen voor ons eigen plezier.

Maar om te blijven varen is onderhoud erg belangrijk. In de winterperiode doen we in hoofdzaak onderhoud van de vaartuigen. Dit is ongeveer 1 of 2 zaterdagen per maand. Vanwege het feit dat de (elektro-) technische kennis op dit moment ondervertegenwoordigd is, zoekt de stichting KTL naar mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen om hun kennis en kunde op een “ouderwetse” manier te delen met deze leuke club van vrijwilligers.

Wil je wat meer weten of eens een klusdag meelopen neem dan eens contact via het contactformulier of mail direct met Jack van Sligter (pr@ktl-nederland.nl).