Voor de 2e keer vertrekt KTL op vrijdag 14 juli met de L9532 vanuit Medemblik om af te stevenen op de Haukes haven marine watersportvereniging. Hier is al een aantal dagen een teamweek aan de gang van DVVO( Defensie Verkeers- en Vervoers Organisatie), waar KTL tijdens de activiteiten familiedag op 15 juli ingezet gaat worden.

Een zeer hartelijk ontvangst van DVVO gehad en direct kunnen aanschuiven voor de avondmaaltijd, een heerlijke blauwe hap (complimenten voor de kok). Om na de maaltijd in het feestgedruis te stappen met de coverband BinnenBand, die hun laatste optreden van hun bestaan als band gingen verzorgen voor DVVO.

Zaterdag, de dag van de rondvaarten voor DVVO is aangebroken. Het zonnetje schijnt en er is een beetje wind. Helaas is er geen landingsmogelijkheid gevonden tijdens de voorverkenning maar dat mag de pret niet drukken. Ouders met kinderen druppelen binnen, tijd om te varen op het Amstelmeer. Heerlijk ontspannen sfeer! Drie rondvaarten uitgevoerd samen met een LCRM, jong en oud genoten ervan en hebben een mooie herinnering aan DVVO activiteitendag in hun geheugen staan.

Zondag, vertrek naar Medemblik. Met redelijk weer een vroege aankomst in de thuishaven en afmeren naast de Lima 33 en 34. Wachtend op een volgende inzet!

Het was nog lang gezellig in de haven. DVVO en hun familieleden bedankt voor deze mooie dagen!

Tekst Nynke Drent