Zoals we allemaal weten was 2020 vaartechnisch een somber jaar voor KTL.
Het begon zo goed met de opleiding voor nieuwe bestuurders, maar al spoedig gooide Corona roet in het eten.

Ook zijn bijna alle evenementen  afgezegd. We hadden veel op het programma staan omdat 2020 het 75 jaar Herdenking van de Vrede was. KTL liep hierdoor veel inkomsten mis. Dat viel zwaar op ons dak. We waren namelijk begonnen met de verdere restauratie van de Lima13 en het groot onderhoud aan de L34.

Onder andere dankzij de inzet van ons PR-team heeft KTL een grote financiële injectie gekregen van de stichting QPO en de vereniging Baron van Ghent. Hiermee zijn we zeer verguld en kunnen we het komende jaar vol goede moed in gaan.

Wij hopen dat we dit jaar verder kunnen gaan met de opleiding voor de aankomende bestuurders en dat Corona niet meer zoveel invloed heeft op onze evenementen.