Woensdag  31 augustus was het weer zo ver! Een Crew van 9 vrijwilligers van Keep Them Landing vertrokken met L9532 en L9533. Voor de tocht naar Rotterdam is een dag langer uitgetrokken. Voor KTL is geplande route via IJsselmeer, Markermeer, Haarlem, Kagerplassen, waar zou worden gestopt, verder langs Leiden, Leidschedam, Delft, naar Rotterdam redelijk onbekend daarom werd er een dagje extra voor uitgetrokken.

De woensdagavond zeer gastvrij ontvangen bij Jachtwerf Mollers, te Buitenkaag  waar wij de nacht hebben mogen doorbrengen bij oud marinier en Bootcie lid Marcel Verbaas. Hier de nodige sterke verhalen opgehaald onder het genot van heerlijke versnaperingen.

Donderdagochtend weer fris en fruitig verder op de prachtige route richting de Parkkade te Rotterdam waar wij gedurende de Wereldhavendagen mogen overnachten, bij wat inmiddels voelt als een tweede huis, Z.M. De Zeefakkel.

Tijdens het evenement ondersteuning mogen geven aan diverse activiteiten welke zijn georganiseerd door de Koninklijke Marine. Ondanks een aantal technische defecten heeft KTL weer een schitterend evenement beleefd waar weer blij en trots op kan worden teruggekeken en welke weer welkom is op de kalender van volgend jaar.

Bert Spaansen