Onlangs is de Lima 9534 teruggekeerd op de thuisbasis in Medemblik na een onderhoud van 2 jaar. De stichting hecht grote waarde aan het in de vaart houden van historische landingsvaartuigen van de Koninklijke Marine, in het bijzonder die van het Korps Mariniers. Het doel van de stichting is naast het restaureren en onderhouden van de vaartuigen, deze zoveel als mogelijk in te zetten tijdens maritieme evenementen zoals de Wereldhavendagen, de Marine dagen en meer.

Voor al het onderhoud zijn we grotendeels afhankelijk van onze sponsoren. Daar zijn we hun uiteraard zeer erkentelijk voor. In het filmpje wordt hier in het bijzonder aandacht aan geschonken.
Draagt u het werk van onze stichting een warm hart toe en bent u bereid eenmalig of structureel te steunen dan kan dat! Op de pagina sponsoren vindt u meer informatie.